Voordelen van Huizenmarkt.nl

Huizenmarkt.nl
Het meest complete huuraanbod van Nederland

De website met alle huurwoningen in Nederland. Nooit meer tig verschillende huurwoning websites afstruinen. Huizenmarkt.nl verzamelt dagelijks al het woningaanbod in Nederland en toont dit op één overzichtelijke website. Particulieren en makelaars kunnen gratis hun woning op Huizenmarkt.nl plaatsen.

Zoek huurwoningen, appartementen en kamers

Wil je per graag een huurwoning, kamer, of juist een gewoon appartement huren? Geen punt, je kunt daar eenvoudig op filteren.

Makkelijker een huurhuis vinden

Stel jezelf direct voor aan de aanbieder, stuur je huurdersprofiel mee.
 Je kunt indien je dit wilt eenvoudig je huurdersprofiel meesturen naar de verhuurder om jezelf voor te stellen.

Gemakkelijk zoeken en vinden

De combinatie van het grootste aanbod en handige functies van Huizenmarkt.nl zorgen ervoor dat je makkelijker en sneller een huurwoningen of kamer vindt.

E-mailnotificatie per zoekprofiel

Voor ieder zoekprofiel krijg je direct e-mailnotificaties zodat je als eerste op de hoogte bent. Je ontvangt dan een e-mail wanneer er nieuwe woningen gevonden zijn die voldoen aan je zoekcriteria.

Stuur berichten naar de aanbieder en plan bezichtigingen in

Neem direct contact op door een bericht te sturen naar de aanbieder of geef direct aan wanneer je graag de huurwoning of kamer zou willen bezichtigen.

2 0 2 1 Apr 12 ma
Actueel aanbod

Huizenmarkt.nl werkt de site meerdere keren per dag bij en zorgt ervoor dat het aanbod zo up-to-date mogelijk is en vrij van incorrecte informatie of bijvoorbeeld dubbele vermeldingen van woningen.