Snel bedrijfspand verkopen

snel bedrijfspand verkopen

Snel bedrijfspand verkopen?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Snel bedrijfspand verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij kopen bedrijfspanden, inclusief huurcontract indien gewenst.

Bedrijfspand snel verkopen

Bedrijfspand snel verkopen? Laat je gegevens achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op de mogelijkheden te bespreken.

Is het slim om een bedrijfspand snel te verkopen?

Ben jij in het bezit van een bedrijfspand en wil je deze snel verkopen omdat je problemen hebt met de huurders, omdat je geldproblemen hebt of simpelweg omdat je je overwaarde wilt incasseren? Laat ons een bod doen.

Snel bedrijfspand verkopen: het proces

Snelle verkoop van een bedrijfspand is absoluut mogelijk, ook voor panden die al enige tijd te koop staan. In tegenstelling tot het verkopen van een bedrijfspand via Funda of soortgelijke websites en/of makelaarskantoren is het proces een stuk korter en sneller wanneer je je bedrijfspand aan Huizenmarkt verkoopt.

Contact opnemen met Huizenmarkt

Hoe kort het proces ook is, de eerste stap is en blijft contact opnemen met ons. Vanaf dan kan het snel gaan. We bespreken jouw wensen en behoeften en op basis daarvan de mogelijkheden. Al met al kan je bedrijfspand binnen 1 week verkocht zijn.

Richtprijs

Direct na het contact met Huizenmarkt geven wij al een richtprijs aan, gemiddeld sturen wij je een richtprijs binnen 1 a 2 werkdagen. Dan heb jij snel een idee.

Bezichtiging

Op het moment dat de richtprijs je aanspreekt komen wij graag langs voor een bezichtiging.

Bod

Na de bezichtiging brengen wij een definitief bod uit. Dit doen we uiterlijk binnen 2 werkdagen na de bezichtiging.

Akkoord

Dan ligt de bal bij jou, ga je akkoord met het bod? Dan bepalen we de opleveringsdatum, dit gaat in overleg. Wij gaan direct aan de slag met alle administratieve handelingen en het opstellen van het koopcontract.

Notaris

Op de opleveringsdatum tekenen we het contract bij de notaris en ontvang jij de koopsom van ons. En dat was dat.

Wij kunnen ons voorstellen dat ook dit stappenplan je nog iets te lang klinkt. Geen zorgen, het gaat sneller dan je denkt. Voor je het weet staat het bedrag op je rekening.

bedrijfspand snel verkopen

Waarom verkopen aan Huizenmarkt?

De reden waarom veel ondernemers en/of vastgoed eigenaren hun bedrijfspand aan Huizenmarkt verkopen is de snelheid, professionaliteit en zekerheid die wij bieden.

nemen wij geen ontbindende voorwaarden op in het koopcontract en

Snelle verkoop en afwikkeling

Binnen een week kan alles geregeld zijn en staat de koopsom van je bedrijfspand op jouw rekening.

Geen makelaarskosten

Je betaalt geen makelaarskosten, simpelweg omdat je geen gebruik maakt van een makelaar. Zeker voor bedrijfspanden kunnen de makelaarskosten al gauw in de duizenden- al dan niet tienduizenden euro’s lopen. Zeker als er wordt afgerekend op basis van courtage.

Geen notariskosten

Wij nemen de notariskosten voor onze rekening.

Geen verkoop stress

Ook niet onbelangrijk: wij regelen alles voor jou. De stress die alle administratieve handelingen met zich meebrengen nemen wij voor je uit handen.

Een eerlijke prijs

Wij bieden een eerlijke prijs. Wij kennen de markt als geen ander en weten wat je bedrijfspand waard is. Of dat voldoende is, is aan jou. Jij bepaalt uiteindelijk of je je pand voor de prijs wilt verkopen die wij bieden.

Geen herstelwerkzaamheden nodig

Sommige eigenaren zien op tegen renovatie en/of herstelwerkzaamheden die moeten worden gedaan aan een bedrijfspand of zijn al verhuisd naar een nieuw pand. Wij kijken daar doorheen, wij kopen ook bedrijfspanden die op korte- of lange termijn onderhoud nodig hebben.

Bedrijfspand verkopen zonder makelaar

Kortom, wil jij je bedrijfspand verkopen zonder makelaar. Laat je informeren over de mogelijkheden door onze bedrijfspand specialisten.

Vraag gratis en vrijblijvend een voorstel op

Het opvragen van een voorstel is altijd gratis en vrijblijvend. Uiteindelijk ben jij altijd degenen die bepaalt of je met ons in zee wilt en of het bod wat wij je bieden voldoende is.