Over ons

 

Huizenmarkt.nl brengt dagelijks nieuws voor iedereen met interesse in de Nederlandse huizenmarkt. De website is een belangrijke nieuwsbron voor aannemers, architecten, beleggers, ontwikkelaars, notarissen, woningcorporaties, makelaars en particulieren met interesse in vastgoed. De website trekt maandelijks 35.000 unieke bezoekers en staat al jaren bovenaan voor de zoekterm ‘huizenmarkt’.

Huizenmarkt online

Door het specifieke bereik van Huizenmarkt.nl, waaraan al sinds 1999 wordt gewerkt, fungeert het platform ook steeds meer als een traffic generator voor partijen die meer relevante kliks en klanten zoeken voor hun vastgoed gerelateerde projecten en websites. Zo zijn er mogelijkheden op het gebied van branded content, landing pagina’s of het boosten van websites via onze online marketing tools.

Redactie

Bram – Hoofdredacteur

Bram is economisch journalist en sinds augustus 2021 de hoofdredacteur van Huizenmarkt.nl. Eerder in zijn carrière was hij makelaar in Amsterdam en portefeuille manager vastgoed bij een institutionele belegger.

Contact Bram via 020 – 210 1516 of per mail op bram@huizenmarkt.nl.

Contact opnemen

Claire

Claire – Commercieel manager

Claire geeft leiding aan het marketing- en verkoopteam van Huizenmarkt.nl, en is ons aanspreekpunt bij het opzetten van nieuwe samenwerkingen. Zij werkt het liefst op het snijvlak van online marketing, vastgoed en sales.

Contact Claire via 020 – 210 1516 of per mail op claire@huizenmarkt.nl.

Contact opnemen