Makelaar Wolvega

  • Aankoopmakelaar Wolvega
  • Verkoopmakelaar Wolvega
  • Woningaanbod Wolvega
makelaar wolvega
woningaanbod wolvega

Op zoek naar een makelaar in Wolvega?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Ben jij op zoek naar een makelaar in Wolvega? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Een huis kopen of verkopen is voor velen een intensieve, spannende en vaak ook stressvolle periode. Door jou in contact te brengen met een professionele en betrouwbare makelaar in Wolvega wordt deze periode een stuk aangenamer. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van een huis.

Benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 210 1516 of mail ons op contact@huizenmarkt.nl

Makelaar Friesland

Het team van Huizenmarkt kent een groot deel van de makelaars in Friesland persoonlijk. Wij weten welke makelaar doet wat hij belooft en welke makelaarskantoren je beter links kunt laten liggen.

Aankoopmakelaar Wolvega

Of je nu op zoekt bent naar je eerste koopappartement in Wolvega Schipsloot, een eengezinswoning in Wolvega de Scheene of een vrijstaand huis in Wolvega Tuindorp. Onze aangesloten makelaars delen graag het aanbod met je.

Het onderscheidende vermogen zit ‘m in de persoonlijke aanpak, deskundigheid en transparantie. Wij brengen jouw woonwensen in kaartje, zoeken naar woningen die aan jouw wensen voldoen, regelen bezichtigingen, voeren de onderhandeling en begeleiden je bij de notariële en juridische zaken.

Kosten aankoopmakelaar Wolvega

Een aankoopmakelaar kost geld, de kosten voor een makelaar Wolvega kunnen echter nogal verschillen per makelaar. Ook verschilt het verdienmodel per makelaar. Het is goed om hier van te voren duidelijke afspraken over te maken zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Sommige makelaarskantoren uit Wolvega die bij ons aangesloten zijn rekenen een vast bedrag voor de aankoop van jouw droomhuis, anderen werken op basis van courtage. Deze zogenaamde makelaarscourtage betekent dat jij een percentage betaalt over de koopprijs van het huis dat jij uiteindelijk koopt. Hier geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger de kosten voor je aankoopmakelaar.

Ook zijn er steeds meer makelaar die gebruik maken van een hybride model, dit houdt in dat je zowel een vast bedrag als een percentage betaalt. Hierbij is zowel het vaste bedrag als het percentage over het algemeen lager dan wanneer je enkel een vast bedrag of enkel courtage betaalt.

Verkoopmakelaar Wolvega

Ben jij op zoek naar een makelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je huis in Wolvega? Of in regio Wolvega? Ook dan ben je bij ons op de goede plek.

Onze makelaars voorzien je van advies over de juiste verkoopprijs, bepalen de verkoopstrategie, maken foto’s, zorgen voor de plattegrond, zoeken naar kopers en leiden deze rond. Ook de onderhandeling en het opstellen van het verkoopcontract nemen onze makelaars voor je uit handen.

Met andere woorden, niet alleen zorgen wij ervoor dat je de juiste prijs ontvangt voor je huis. Onze makelaar zorgen er ook voor dat het gehele proces soepel verloopt.

Kosten verkoopmakelaar Wolvega

Net als bij de kosten voor een aankoopmakelaar geldt dat er diverse afrekenmodellen zijn. Wees kritisch en onderhandel. Zo kan het gunstig zijn om je verkoopmakelaar op basis van courtage te betalen, zo geef je de makelaar reden om je huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Stille verkoop Wolvega

Wil jij je huis verkopen zonder dat je woning openbaar wordt aangeboden? Dus geen bord in de tuin, niet op Funda en geen advertentie in de krant? Ook dat kunnen wij verzorgen, stuur een e-mail naar contact@huizenmarkt.nl.

Bedrijfsmakelaar Wolvega

Ben jij op zoek naar een bedrijfsmakelaar? Of een verhuurmakelaar? Wij helpen je graag met al je vraagstukken omtrent commercieel vastgoed, of dat nu gaat om de waardebepaling van een object of de aan- of verkoop van een pand.

Veelgestelde vragen

+ Wat is de meerwaarde van een makelaar?

Het is in Nederland niet verplicht om een aankoop- of verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je een huis wilt kopen of verkopen. Toch kiest de meerderheid ervoor – zeker in de huidige oververhitte woningmarkt – een makelaar in de hand te nemen. Een verkoopmakelaar heeft kennis en ervaring: hij / zij helpt je sneller een koper te vinden, onderhandelt een hogere verkoopprijs, neemt het papierwerk uit handen en bespaart je hiermee een hoop stress. Een aankoopmakelaar weet soms al voordat een huis op Funda komt dat deze te koop komt, zorgt ervoor dat je niet teveel betaalt (waardebepaling) voor een woning en begeleid je gedurende het hele proces.

+ Kunnen jullie mij ook in contact brengen met een taxateur?

Absoluut, naast contacten in de makelaardij heeft Huizenmarkt ook een netwerk aan taxateurs die de taxatie van een woning kunnen verzorgen. Hetzelfde geldt voor hypotheken. Mail daarvoor naar: contact@huizenmarkt.nl

+ Is Huizenmarkt.nl enkel gericht op Wolvega?

Huizenmarkt is het platform voor koop, verkoop, verhuur van vastgoed / onroerend goed en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn actief in heel Nederland. Kies jij voor het team van Huizenmarkt? Maak een afspraak via contact@huizenmarkt.nl

Woningaanbod Wolvega

Bekijk het aanbod op funda