Makelaar Amsterdam Centrum

Ben jij op zoek naar de beste makelaar in Amsterdam Centrum? Dan ben je bij ons aan het juiste adres.

  • Aankoopmakelaar Amsterdam Centrum
  • Verkoopmakelaar Amsterdam Centrum
  • Makelaar Amsterdam Centrum Huur
makelaars Amsterdam centrum
makelaar amsterdam centrum

Makelaar in Amsterdam Centrum?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Een huis kopen of verkopen is voor velen een intensieve, spannende en vaak ook stressvolle periode. Door jou in contact te brengen met een professionele en betrouwbare makelaar in Amsterdam Centrum wordt deze periode een stuk aangenamer. Of het nu gaat om de aankoop of verkoop van een huis.Benieuwd wat wij precies voor jou kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op via 020 210 1516 of mail ons op contact@huizenmarkt.nl

Makelaars Amsterdam

Het team van Huizenmarkt kent een groot deel van de makelaars in Amsterdam-Centrum persoonlijk. Wij weten welke makelaar doet wat hij belooft en welke makelaarskantoren je beter links kunt laten liggen.

Aankoopmakelaar Amsterdam Centrum

Of je nu op zoekt bent naar je eerste koopappartement binnen de Grachtengordel (Singel, Herengracht, Keizersgracht en Prinsengracht), een eengezinswoning of vrijstaande woning. Onze aangesloten aankoopmakelaars delen graag het aanbod met je. Ook het aanbod in het Centrum van Amsterdam wat nog niet op Funda staat, bijvoorbeeld op het Waterlooplein, in de 9 straatjes, Oudezijds Voorburgwal, Lijnbaansgracht en Lauriergracht.

Het onderscheidende vermogen zit ‘m in de persoonlijke aanpak, deskundigheid en transparantie. Wij brengen jouw woonwensen in kaart, zoeken naar woningen die aan jouw wensen voldoen, regelen bezichtigingen, voeren de onderhandeling en begeleiden je bij de notariële en juridische zaken.

Huizenprijzen Amsterdam Centrum

Net als in de rest van Nederland blijven de huizenprijzen in Amsterdam Centrum onverminderd stijgen. Inmiddels behoort Amsterdam Centrum tot de meest verhitte stadsdelen. Er is sprake van een schaarste aan betaalbare woningen. Ook worden huizen in Amsterdam Centrum gemiddeld sneller verkocht dan in andere delen van de stad. Wil je een huis kopen in Amsterdam Centrum? Dan moet je er dus snel bij zijn.

Makelaar Amsterdam kosten

Een aankoopmakelaar kost geld, de kosten voor een aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum kunnen echter nogal verschillen per makelaar. Ook verschilt het verdienmodel per makelaar. Het is goed om hier van te voren duidelijke afspraken over te maken zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

Sommige makelaarskantoren uit Amsterdam Centrum die bij ons aangesloten zijn rekenen een vast bedrag voor de aankoop van jouw droomhuis, anderen werken op basis van courtage. Deze zogenaamde makelaarscourtage betekent dat jij een percentage betaalt over de koopprijs van het huis dat jij uiteindelijk koopt. Hier geldt: hoe hoger de prijs, hoe hoger de kosten voor je aankoopmakelaar.

Ook zijn er steeds meer makelaars die gebruik maken van een hybride model, dit houdt in dat je zowel een vast bedrag als een percentage betaalt. Hierbij is zowel het vaste bedrag als het percentage over het algemeen lager dan wanneer je enkel een vast bedrag of enkel courtage betaalt.

Huis verkopen Amsterdam?

Ben jij op zoek naar een makelaar die jou kan helpen bij het verkopen van je huis in Amsterdam Centrum? Of in regio Amsterdam Centrum? Ook dan ben je bij ons op de goede plek.

Onze makelaars voorzien je van advies over de juiste verkoopprijs, bepalen de verkoopstrategie, maken foto’s, zorgen voor de plattegrond, zoeken naar kopers en leiden deze rond. Ook de onderhandeling en het opstellen van het verkoopcontract nemen onze makelaars voor je uit handen.

Met andere woorden, niet alleen zorgen wij ervoor dat je de juiste prijs ontvangt voor je huis. Onze makelaars zorgen er ook voor dat het gehele proces soepel verloopt.

Kosten verkoopmakelaar Amsterdam Centrum

Net als bij de kosten voor een aankoopmakelaar geldt dat er diverse afrekenmodellen zijn. Wees kritisch en onderhandel. Zo kan het gunstig zijn om je verkoopmakelaar op basis van courtage te betalen, zo geef je de makelaar reden om je huis voor een zo hoog mogelijke prijs te verkopen.

Verhuurmakelaar Amsterdam-Centrum?

Ben jij op zoek naar een verkoopmakelaar, verhuurmakelaar of een bedrijfsmakelaar? Wij helpen je graag met al je vraagstukken omtrent commercieel vastgoed, of dat nu gaat om de waardebepaling van een object of de aan- of verkoop van een pand.

Veelgestelde vragen

+ Wat is de meerwaarde van een makelaar?

Het is in Nederland niet verplicht om een aankoop- of verkoopmakelaar in te schakelen wanneer je een huis wilt kopen of verkopen. Toch kiest de meerderheid ervoor – zeker in de huidige oververhitte woningmarkt – een makelaar in de hand te nemen. Een verkoopmakelaar heeft kennis en ervaring: hij / zij helpt je sneller een koper te vinden, onderhandelt een hogere verkoopprijs, neemt het papierwerk uit handen en bespaart je hiermee een hoop stress. Een aankoopmakelaar weet soms al voordat een huis op Funda komt dat deze te koop komt, zorgt ervoor dat je niet teveel betaalt (waardebepaling) voor een woning en begeleid je gedurende het hele proces.

+ Kunnen jullie mij ook in contact brengen met een taxateur?

Absoluut, naast contacten in de makelaardij heeft Huizenmarkt ook een netwerk aan taxateurs die de taxatie van een woning kunnen verzorgen. Hetzelfde geldt voor hypotheken. Mail daarvoor naar: contact@huizenmarkt.nl

+ Is Huizenmarkt enkel gericht op Amsterdam Centrum?

Huizenmarkt is het platform voor koop, verkoop, verhuur van vastgoed / onroerend goed en alles wat daarbij komt kijken. Wij zijn actief in heel Nederland. Kies voor het team van Huizenmarkt. Plan een intake via contact@huizenmarkt.nl Wij zijn er ook voor de expat!

Onze andere makelaarskantoren in Amsterdam:

Copyright © 2022 Huizenmarkt.nl

De beste aankoopmakelaar in Amsterdam Centrum, de Grachtengordel, de Jordaan voor het verkopen van je huis of droomhuis op de Keizersgracht

Woningaanbod verkopen via bedrijfsmakelaars en vestigingen de ontwikkelingen in Amsterdam en IJburg met onze dienstverlening in de woningmarkt. zoek je een Amsterdam West makelaar ben je ook bij ons op het juiste adres voor verhuur om te verhuizen in bestaande woningen in de Amsterdamse huizenmarkt om te verkopen in Amsterdam Centrum. Makelaardij amsterdam Centrum is de oplossing voor alles.

verkopen huis amsterdamaankoopmakelaar centrum

Makelaar Amsterdam Centrum

Denk als de juiste Makelaar Amsterdam Centrum aan expats in de Baarsjes via Funda gevonden of Bos en Lommer in de hoofdstad van Nederland. Ons team aan de Herengracht kent de Amsterdamse huizen en appartement als geen ander met gratis waardebepaling als optimaal resultaat. Woningen hoeven niet duur te zijn of je nu een NVM makelaar neemt of niet.

De beste Makelaars in het Centrum van Amsterdam makelaardij. Sinds 2001.

Bekijk of uw woning in de Haarlemmerbuurt daarom aan de Amstel moet zijn of liever hoor je de waarde van je woning van ons makelaarskantoor.

grachtengordel centrum

Uw makelaar met het mooiste makelaarskantoor

Met een Westeinde op het Westerdok in gesprek op het Waterlooplein of het Hoogte Kadijk in de buurt van de Jacob van Lennepkade kan ons makelaarskantoor je adviseren over de Prinsengracht of een taxatie in een buurt met gezellige restaurants.

gracht huis

bijenkorf amsterdam

Makelaarskantoor Huizenmarkt kent woningmarkt op de Elandsgracht, Waterlooplein, Weteringschans en Laagte Kadijk als geen ander!

Als de beste internetmakelaar kennen we ook de Indische buurt of Entrepodok en op basis van onze kennis kan de makelaar vertellen of de Keizersgracht iets voor je is. Je hoort het Makelaar Amsterdam Noord weet weer heel veel van je droomhuis over het IJ met zelfs nieuwbouw mogelijkheden in Amsterdam Zuid.

Denk ook aan de Jordaan, of je huis verkopen in Amsterdam. Onze gebiedsmakelaar kan je vertellen over hypotheken in het centrum van de grachtengordel of waat je als makelaar in AmsterdamCentrum een goed huis kunt kopen.

amsterdam torentje

advertentie centrum amsterdam

Hulp nodig bij het verkopen of kopen van een huis aan de grachten van Amsterdam?

Wil je een echte huizen expert die je helpt bij het verkopen of kopen van een prachtig huis aan die mooie grachten van Amsterdam? Dan zit je ook goed bij Huizenmarkt.nl.

juiste makelaar grachtengordel

Juiste makelaar grachtengordel Amsterdam

real estate agent amsterdam

Dankzij ons netwerk weten wij als geen ander hoe uw huis moet worden gepresenteerd en de verkoop snel te laten verlopen. Overigens doen wij dit als makelaar ook in Amsterdam West, de Rivierenbuurt en in Amstelveen.

herengracht tulpen

Transacties aan de Pieter Calandlaan, van Nijenrodeweg, Blasiusstraat

Onze makelaarskantoor kent de wegen aan de Pieter Calandlaan, de Van Nijenrodeweg en de Blasiusstraat. Ons recent verkochte huis aan de Prinsengracht is ook een mooi Amsterdams voorbeeld, evenals populaire wegen zoals de Cruquiusweg, Entrepotdok en de Plantage Kerklaan.

huizen amsterdams amsterdams huys huizenmarkt transacties centrum

Mocht je nog meer tijd hebben voor een goede property laten we mooie sportcentrum voorbeelden zien aan de Plantage Kerklaan en Sarphatistraat. Deze transacties zijn goede voorbeelden van meerwaarde in het centrumeiland vastgoed. Zoek je een goede partij aan de Marnixkade horen we graag van je, en onze makelaars plaatsen tevens de advertentie.

grachtengordel makelaarskantoor centrum van amsterdam grachtengordel makelaar

Adres en contact Amsterdams kantoor Huizenmarkt.nl

Ons kantoor gevestigd in het centrumeiland op de grachtengordel van Amsterdam. Tock liever iets huren of verhuren? Contact dan onze verhuurmakelaars Amsterdam.

Keizersgracht 98
1015 DA Amsterdam
T. 020 210 1516
E. amsterdam@huizenmarkt.nl

Real estate hypotheken voor vastgoed transacties

Wij zijn ook de juiste bedrijfsmakelaar Amsterdam als het gaat om het vinden van een geschikte specialist in hypotheken die is aangesloten bij een branchevereniging. Deze wijst u de weg in vastgoed transacties en helpt je snel aan een goede hypotheek. De real estate taxateur helpt u bij een taxatie voor uw aankoop. Onze afdeling horecamakelaars is nieuw en gericht op de Amsterdamse horeca.

5/5 (2 Reviews)