Huis opkoper

Via Huizenmarkt.nl verkoop je snel, kosteloos en discreet onroerend goed. Als huis opkoper worden wij ondersteund door vermogende Nederlandse investeerders waarbij we samen investeren in Nederlands vastgoed zoals woningen, kantoren, winkels tot aan gehele winkelcentra. Dat doen we al sinds 1999.

  • Zeer snelle verkoop
  • Direct geld op uw rekening
  • Geen makelaars of notariskosten
Huis opkoper
Opkoper huis

Binnen 1 dag een goed en vrijblijvend bod ontvangen?

Wil je snel én makkelijk je huis verkopen aan een betrouwbare opkoper? Huizenmarkt.nl is sinds 1999 een begrip als huizen opkoper van Nederlands vastgoed. Een huis verkopen via de reguliere markt vergt veel gedoe, en dit is dan ook de reden dat veel verkopers kiezen voor een betrouwbare belegger van vastgoed, die direct een goed bod doen en je direct op hoge makelaarskosten bespaart. We vertellen je graag meer over onze werkwijze.

Waarom je huis verkopen aan onze opkopers?

  • 100% vrijblijvend: Je zit niet aan ons voorstel vast;
  • 100% kosteloos: Wij betalen alle notariskosten;
  • 100% flexibel: Verkopen wanneer jij wilt.

Snel én goed verkopen zonder zorgen

Een bekend makelaars adagium luidt ‘hoe trager de verkoop, hoe lager de opbrengst’. Daarom is het meestal verstandig om een verkoop niet te lang uit te stellen. Huizenmarkt.nl zorgt ervoor dat een huis snel kan worden verkocht tegen zeer aantrekkelijke verkoopvoorwaarden. Dankzij onze aandeelhouders kunnen wij dit tevens zonder financieel voorbehoud doen, dus je bent verzekerd van de meest snelle uitbetaling die je je kunt wensen.

De huis opkopers van Huizenmarkt.nl doen binnen één werkdag graag een vrijblijvend en kosteloos voorstel.

Huis verkopen aan opkoper verstandig?

Een huisverkopen aan opkoper is zeer verstandig. Onze opkopers zijn namelijk investeerders die een huis aankopen voor de lange termijn. Wij kennen de waarde van vastgoed en zijn bereid meer te betalen dan reguliere kopers, die vaak vastzitten aan een bepaald budget. Bovendien loop je geen risico op het mislukken van de transactie, omdat wij als opkoper het geld cash beschikbaar hebben en geen hypotheek nodig hebben.

Waarom juist nu een huis verkopen aan opkopers?

Op dit moment is het een zeer gunstige tijd om een huis aan opkopers te verkopen. Vanwege de lage rente is de prijs vastgoed enorm gestegen en zelfs historisch hoog. Dat is minder fijn voor investeerders, die meer zullen moeten doen om hun investering terug te verdienen, maar natuurlijk prachtig voor jou als verkoper. Daarnaast is het de vraag hoelang de markt ‘goed’ blijft. Als de rente stijgt, zullen de huizenprijzen gaan dalen.

Hoe werkt het verkopen van een woning?

Via Huizenmarkt.nl kun je in drie stappen een woning verkopen. Stap één is dat je het formulier invult. Met deze informatie proberen wij een aantrekkelijke aanbieding te maken. Stap twee is dat je eventueel ingaat op onze aanbieding. Dan komen wij graag het pand in het echt bekijken, en als alles akkoord is maken wij samen een afspraak bij de notaris. Stap drie is dat je door de notaris wordt betaalt op de transactiedatum.

Huis opkopers

Waarom laten opkopen door Huizenmarkt.nl?

Huizenmarkt.nl opereert sinds 1999 en we zijn hierdoor de meest ervaren Nederlandse huizen opkopers. Wij renoveren en beleggen in zowel particulier vastgoed (woningen) als zakelijk vastgoed (kantoren en winkels). Ons team bestaat uit ervaren makelaars, taxateurs, bouwkundigen en investeerders. Doordat wij als team al jarenlang samenwerken, zullen de meeste verkopers ons proces als snel, prettig en deskundig ervaren.

Huis opkopers

Benieuwd naar het bod van Huizenmarkt.nl? Laat dan je gegevens in het formulier achter en verlies geen kostbare tijd aan dure makelaars, notarissen of kopers met allerlei wensen en ontbindende voorwaarden die de verkoop van je huis kunnen doorkruisen. Huizenmark zorgt ervoor dat je woning snel en vooral tegen de beste prijs wordt verkocht. Onze huis opkopers hebben reeds meer dan 4.000 transacties gedaan en helpen je graag.

Vastgoed services

Huizenmarkt.nl treedt via haar real estate makelaar op als woning opkopers van ieder woningtype. Het hele proces wordt door ons ontzorgd: van taxeren voor koper en verkoper tot het opstellen van de koopovereenkomst. Zelfs vastgoed met achterstallig onderhoud kopen wij. Als verkoper bespaar je ook op de courtage van makelaars, omdat je direct zakendoet met een investeerder. En geen stress: iedere aanbieding is vrijblijvend.