Hoe werkt het?

In 3 stappen naar een nieuwe huurwoning:

1. Vind je droomhuis

Ontvang persoonlijke e-mails met het nieuwste aanbod wat voldoet aan jouw wensen.

2. Kom in contact

Leg gemakkelijk contact met de aanbieder van de woning. Stuur een bericht of vraag meteen een bezichtiging aan.

3. Relax in je nieuwe woning!

Binnen de kortste keren met je voeten omhoog in je nieuwe huurwoning!

Huizenmarkt.nl brengt alle huurwoningen van Nederland in kaart. Huizenmarkt.nl is dan ook een woningplatform en geen bemiddelaar of makelaar. Na het aanmaken van een account gaan we voor jou op zoek naar een geschikte woning.

Huizenmarkt.nl verzamelt het woningaanbod van duizenden makelaars en particuliere verhuurders op één overzichtelijke website. Het afzoeken van tientallen websites is dus niet meer nodig. via koppelingen met aanbieders van huurwoningen, zodat jij alle beschikbare huurwoningen op één website kunt bekijken. Particuliere aanbieders en makelaars kunnen hun woningen ook rechtstreeks op Huizenmarkt.nl plaatsen.

Wij hebben het systeem achter Huizenmarkt.nl zo gemaakt dat het aanbod op Huizenmarkt.nl zo actueel mogelijk is en vrij van incorrecte informatie of bijvoorbeeld dubbele vermeldingen van woningen.

Wanneer je je inschrijft op onze website, kun je een zoekprofiel aanmaken.Zodra wij huurobjecten vinden die overeenkomen met jouw woonwensen, sturen wij dat per e-mail naar je toe. Wij doen dit meteen als er een nieuwe woning beschikbaar is, zo voorkom je dat je achter het net vist omdat de omlooptijd dat huurwoningen te huur staan soms kort is.

Wij nemen je het zoekwerk dus uit handen, lekker makkelijk! Je hoeft dus niet meer zelf te zoeken maar ontvangt updates wanneer er een woning beschikbaar is. Wil je in contact komen met de aanbieder? Dan kan je direct een bericht sturen naar de aanbieder, hiervoor heb je wel een betaald account nodig.