Je nieuwe woning vind je op Huizenmarkt.nl

Aanbevolen
Premium
 • Zoek in het grootste woningaanbod
 • E-mail updates met de nieuwste woningen
 • Maak meerdere zoekopdrachten aan
 • Bewaar je favoriete woningen
 • Alle uitgebreide zoekmogelijkheden
 • Bekijk alle kenmerken van de woning
 • Ontdek faciliteiten rondom de woning
 • Bekijk de omschrijving van de woning
 • Plan eenvoudig bezichtigingen
 • Reageer onbeperkt op woningen
€19,95 per maand
Gratis
 • Zoek in het grootste woningaanbod
 • E-mail updates met de nieuwste woningen
 • Maak een zoekopdracht aan
 • Bewaar je favoriete woningen
 • Uitgebreide zoekmogelijkheden
 • Bekijk alle kenmerken van de woning
 • Ontdek faciliteiten rondom de woning
 • Bekijk de omschrijving van de woning
 • Plan eenvoudig bezichtigingen
 • Reageer onbeperkt op woningen
Gratis

Wanneer je voor een Premium Account kiest, dan verloopt de eerste betaling via iDeal. Je geeft hiermee een doorlopende incasso machtiging af. Na het afgeven van deze doorlopende incasso machtiging, start de eerste abonnementsperiode. De abonnementskosten worden maandelijks geincasseerd . Op al onze diensten is de "Wet koop op afstand" van toepassing. Lees er hier meer over.

Wil je geen automatische verlenging? Zorg er dan voor, dat je uiterlijk 30 dagen voor de start van de nieuwe abonnementsperiode opzegt. Het opzeggen van je Premium Account, kun je doen via de knop "Wijzig" via de pagina "Mijn accounttype" in je Huizenmarkt.nl account. Ook kun je ons een e-mail of brief sturen, dan maken wij dit voor je in orde. Als je op dezelfde dag opzegt als dat het Premium account besteld is, geldt er geen opzegtermijn.

Veelgestelde vragen

Hoe werkt het?

Huizenmarkt.nl brengt alle huurwoningen van Nederland in kaart. Huizenmarkt.nl is dan ook een woningplatform en geen bemiddelaar of makelaar. Na het aanmaken van een account gaan we voor jou op zoek naar een geschikte woning.

Huizenmarkt.nl verzamelt het woningaanbod van duizenden makelaars en particuliere verhuurders op één overzichtelijke website. Het afzoeken van tientallen websites is dus niet meer nodig. Het aanbod van huurwoningen en kamers wordt continu uitgebreid en is daarom altijd actueel. Lees hier meer over de beschikbaarheidscontrole van Huizenmarkt.nl.

Let wel, dat sommige aanbieders een (betaalde) inschrijfprocedure hanteren om in contact met de verhuurder te kunnen treden. Vanuit de filosofie "meer woningaanbod, meer kans op slagen" worden ook deze woningen via Huizenmarkt.nl voor je inzichtelijk gemaakt. In sommige gevallen mag de aanbieder echter geen kosten rekenen. Lees hier meer over bemiddelingskosten.

Is het aanbod up-to-date?

Doordat huurwoningen soms erg snel al verhuurd worden, nemen wij meerdere maatregelen om het huuraanbod op Huizenmarkt.nl up-to-date te houden. Zo werken wij bijvoorbeeld de woningen elk uur bij om de kans op reeds verhuurde woningen in het aanbod drastisch te verlagen.

Wij vragen (particuliere) aanbieders na enige tijd of geplaatst aanbod nog beschikbaar is om zo te voorkomen dat een aanbieder de status vergeet te updaten. Zo voorkomen we dat er verouderd aanbod op de site staat.

Ondanks dat wij continu ons uiterste best doen en onze methoden steeds verder verbeteren en aanscherpen, is het helaas niet altijd waterdicht. Wij zijn immers ook afhankelijk van de aanbieders. Daarom is er ook bij iedere woning een knop beschikbaar om een fout te melden. Als er iets door de programmatuur of handmatige controles glipt, kunnen wij het op deze wijze handmatig corrigeren.

Lees hier meer over de hier van Huizenmarkt.nl

Wat kan ik met een Premium account?

Met een Premium Account kom je in contact met de aanbieders door te reageren. Met een Premium account kun je onbeperkt reageren op aangeboden huurwoningen en bezichtigingen aanvragen en gebruik maken van de volledige functionaliteit van het platform zoals beschreven. Houd er rekening mee dat het soms even duurt voordat je een reactie ontvangt van een aanbieder. Huizenmarkt.nl kan geen invloed uitoefenen op de reactietijd van de aanbieders of de gunning van woningen. Aanbieders zijn niet verplicht om te reageren.

Wat kost een Premium account?

De kosten van een Premium account zijn €19,95 per maand. Wanneer je voor een Premium Account kiest, dan verloopt de eerste betaling via iDeal. Je geeft hiermee een doorlopende incasso machtiging af. Na het afgeven van deze doorlopende incasso machtiging, start de eerste abonnementsperiode.

Bij opzegging dient wel rekening gehouden met een opzegtermijn van dertig dagen voor het einde van de dan actuele abonnementsperiode. Indien je slechts een maand van de dienst gebruik wenst te maken kan je op dezelfde dag dat je de overeenkomst aangaat opzeggen, dan geld er geen opzegtermijn.

Waar kan ik terecht met vragen?

Je kan de klantenservice bereiken via e-mail op [email protected], via Facebook. Wij zijn ook per post bereikbaar. Lees hier onze contactgegevens.

Wat zijn de voorwaarden van Huizenmarkt.nl?

Je kan de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid van Huizenmarkt.nl hier vinden.

Kan ik mijn Premium account op ieder moment opzeggen?

Bij opzegging dient wel rekening gehouden met een opzegtermijn van dertig dagen voor het einde van de dan actuele abonnementsperiode. Indien je slechts1 maand van de dienst gebruik wenst te maken kan je op dezelfde dag dat je de overeenkomst aangaat opzeggen, dan geld er geen opzegtermijn.

Rekenvoorbeeld opzegtermijn: Gebruiker neemt 5 januari een Premium account en zegt 20 januari op dan loopt het Premium account tot 5 maart en krijgt u dus nog een laatste factuur na opzeggen.

Wil je je uitschrijven van het Premium Account? Na het opzeggenzal je Premium account worden omgezet in een gratis account. Je hoeft ons dus niet apart te contacteren om betalingen stop te laten zetten.

De onderstaande stappen helpen je op weg om zeker te zijn van een succesvolle uitschrijving van het Premium Account.

 • Log in op je Premium Account. Gebruik hiervoor het e-mailadres waarop je je hebt geregistreerd voor een Premium Account.
 • Ga nadat u ingelogd bent naar de pagina Mijn accounttype.
 • Klik vervolgens op de knop Wijzigen. en volg de aanwijzingen op het scherm.
 • Je hebt een e-mail ontvangen van Huizenmarkt.nl die je uitschrijving bevestigd met een uniek ID. Hiermee hoef je niets te doen.

Geen bevestiging ontvangen? neem dan contact op per email met de klantenservice via [email protected]

Ook kun je ons een e-mail sturen, dan maken wij het voor je in orde. In vrijwel alle gevallen handelen wij e-mails af binnen één (werk)dag, vaak zelfs dezelfde dag nog. Wanneer je betaalde account wordt omgezet in een gratis account, ontvang je (automatisch) een e-mailbericht ter bevestiging.

Stuur opzeggingen per e-mail vanaf het e-mailadres wat bij ons bekend is en waarmee je een account hebt voor een correcte verwerking.Heb je jouw nieuwe huurwoning gevonden of heb je een andere reden dat je niet meer gebruik wenst te maken van je Premium account, kun je dus direct op elk gewenst moment de verlenging uitzetten vanuit jouw account.

Pas op! er zijn schimmige websites actief die je geld proberen te laten betalen om je Huizenmarkt.nl account via e-mail op te zeggen. Wij kunnen opzeggingen via dergelijke websites(zoals www.opzeggen24.nl) niet altijd correct verwerken.

Je kan ons eenvoudig een mailtje sturen naar [email protected] als je jouw account wilt opzeggen of dit via jouw Huizenmarkt.nl account doen door bovenstaandeinstructies te volgen.