Hoe vind je een echt goed bouwbedrijf? (Amstelveen)

aannemer amstelveen

Het lijkt zo makkelijk: even googlen naar een goede aannemer, je ideeën bespreken, een offerte laten opstellen door het bouwbedrijf en beginnen met je verbouwing. Toch denken veel te veel mensen veel te makkelijk over het verbouwen van hun woning of gaan in zee met een onervaren bouwbedrijf met alle ellende van dien.

Stel: je zoekt een aannemer in Amstelveen

Amstelveen is zo’n typische gemeente die haar groeispurt beleefde in de jaren ’60 en ’70. Veel van deze huizen worden nog bewoond door haar tweede of soms zelfs eerste bewoners. Met energielabel F zijn dit natuurlijk de woningen die je meteen wilt renoveren. Maar wie moet je bellen als je Aannemer Amstelveen zoekt?

Tip 1: Spetterende websites van aannemers zeggen niets

Uit ervaring blijkt telkens weer dat de beste aannemers niet bepaald de mooiste websites hebben. Sterker, enkele zeer goede lokale aannemers die we kennen hebben niet eens een website maar soms enkel een email adres. Van Hotmail welteverstaan!

Tip 2: Ga niet in zee met ZZP’ers

Heb je een serieuze verbouwing? Dan vraagt dit wel een serieus bedrijf. Misschien geen strakke website, maar wel een goede verzekering en een BV met zijn vaste timmermannen. Grotere aannemers kennen alle complexe klussen, bijvoorbeeld als er moet worden ingegrepen in je fundering of iets anders complex. Kleine ZZP’ers laat je een kledingkast maken, maar geen volledige renovatie doen.

Tip 3: Vraag ALTIJD referenties

De beste reclame is reclame die bouwbedrijven niet zelf maken. Net zoals je een portfolio van een fotograaf bekijkt wil je ook het werk van je potentiele aannemer met eigen ogen zien. Vraag dus naar zijn projecten, en het belangrijkste, bel aan op deze adressen. Tevreden klanten zullen met passie vertellen over hun verbouwing.

Tip 4: Betaal aannemers niet (teveel) vooraf

Op het internet lees je allerlei loze tips zoals ‘check de kredietwaardigheid’. Tsja, iedereen kan morgen een nieuwe (andere) onderneming starten, dus haar heb je precies niks aan. Beter is het om een aannemer te kiezen die niet of slechts 10% vooraf betaald wil worden, en vervolgens na iedere milestone een vervolg bedrag dat is vastgelegd in de offerte.

Tip 5: Vraag meerdere offertes bij aannemers op

Toegegeven, tegenwoordig is het niet makkelijk om offertes los te krijgen, sinds werklui schaarser zijn dan fotomodellen. Toch moet je ze minstens 3 offertes los zien te krijgen zodat je een goed vergelijk kan maken en niet in de maling wordt genomen door extra verbouwingsprijzen.

Pro-tip: Bel MZ Bouw uit Amstelveen

MZ Bouw is opgericht door Marcin Ziecina, een zeer ervaren Poolse vakman die al een kleine 20 jaar in Nederland actief is en daardoor ook het Nederlands (en Engels) uitstekend beheerst. Daarnaast communiceert deze aannemer bijzonder goed tijdens het gehele traject, waardoor je veel rust ervaart tijdens je verbouwing.

MZ Bouw
Marcin Ziecina
Telefoon: 06-26353349
Email: info@mz-bouw.nl

bouwbedrijf amstelveen

Bijna klaar: een door MZ Bouw gerenoveerde woning in de Amstelveense wijk Elsrijk.

We wensen je veel succes bij het vinden van de juiste aannemer, en doe Marcin van ons de groeten, mocht je in de regio Amsterdam/Amstelveen wonen.

Aannemer

Neem een bouwbegeleider

Een bouwbegeleider kost geld, zeker. Zo’n 10 a 15% van de bouwsom. Maar wat kost een verbouwing die je helemaal verpest omdat je als marketing manager dacht wel even zo’n verbouwing zelf te begeleiden? Kortom, wees niet penny wise and pound foolish, zeker niet bij het zoeken van de juiste aannemer!

Aannemersbedrijf voor het verbouwen van een badkamer of een aanbouw?

Wist je dat je bij ons aannemersbedrijf ook terecht kunt voor het verbouwen van je badkamer? Zelfs een aanbouw kunnen zij bouwen en daarnaast kan een bouwbedrijf je hele huis verbouwen. Welke elektriciens of vakmannen je ook zoekt, bij MZ ben je op het juiste renovatie adres in de bouwerij. Let ook op de heemraad en materiaalkosten bij een professioneel dakkapel plaatsen.

Bouwgarant aannemersbedrijven met onderaannemers voor nieuwbouw

Bouwgarant aannemersbedrijven werken soms met onderaannemers aan nieuwbouwprojecten in je woonhuis of bedrijfspand aand de Heemraadschapslaan in Amstelveen. Of die badkamer een keurmerk heeft of niet met een keuken of een nieuwe zolder zonder veranda. Ook in Bovenkerk plaatsen bouwbedrijven een prima dakkapel met schilder.

bouwbedrijven amstelveen

Alle huizen kun je ook op Werkspot zetten hier zijn ook veel onderaannemers te vinden maar zijn dan weer niet aangesloten bij Bouwgarant. Wat is verder nog belangrijk? Ruimtelijk inzicht, creativiteit in woningbouw of het mooi renoveren van een grachtenpand.

Bouwgarant aannemersbedrijven uit Amstelveen werken soms met onderaannemers.

Bouwbedrijven Amstelveen

Wat doen bouwbedrijven Amstelveen allemaal voor je? De lijst met diensten is eindeloos, maar dit is een mooi overzicht:

  • Dakkapel plaatsen
  • Aanbouw maken
  • Badkamer aannemer
  • Slaapkamer vergroten
  • Stucwerk vernieuwen
  • Dakopbouw plaatsen
  • Bedrijfspand bouwen
  • Woning verbouwen