Beschikbaarheidscontrole

We doen er alles aan om je zoektocht naar een woning te vergemakkelijken. Daarom doen we er alles aan om kwalitatief woningplatform te bieden en ons woningaanbod actueel te houden. Om ervoor te zorgen dat alle woningen op Huizenmarkt.nl ook echt beschikbaar zijn, voeren we meerdere controles uit. Woningen die verhuurd zijn verwijderen we uit ons overzicht.

Zo houden wij het aanbod op Huizenmarkt.nl actueel
  1. Automatische controles Wij controleren via onze unieke technologie elk uur automatisch of de woningen nog te huur staan. Daarmee traceren we fouten in ons aanbod supersnel, hiermee onderscheid Huizenmarkt.nl zich van andere woningsites.

  2. Handmatige controles Naast de automatisch controles voeren wij ook handmatig controles uit, zo verwijderen we foutieve vermeldingen en voorkomen we dat verhuurd aanbod online blijft staan.

  3. Feedback van gebruikers Is een woning tussen onze controles door toch verhuurd, dan kunnen gebruikers ons dat laten weten. Hiervoor vind je de mogelijkheid op de pagina van de woning.

Je weet nu hoe we ons aanbod actueel houden. Maar hoe komen alle woningen eigenlijk op onze website? We leggen het je graag uit!

Eén website met alle huurwoningen

Huizenmarkt.nl is zelf niet de verhuurder of aanbieder van de woningen, maar een woningplatform. Wij verzamelen woningen die in Nederland te huur staan in een actueel overzicht via koppelingen met aanbieders van huurwoningen, zodat jij alle beschikbare huurwoningen op één website kunt bekijken.

Particuliere aanbieders en makelaars kunnen hun woningen ook rechtstreeks op Huizenmarkt.nl plaatsen. Die woningen vind je niet terug op andere woningplatforms, dus een aanzienlijk aandeel van ons aanbod is uniek.

Zie je niet meteen een woning die bij je past? Als er een nieuwe huurwoning online komt die bij jouw wensen past, dan sturen we je meteen een mailtje. Zo ben je gemakkelijk meteen op de hoogte. Nog makkelijker: wil je contact met de aanbieder, dan kan dat ook eenvoudig via Huizenmarkt.nl.

Bent u lid geworden om te kunnen reageren op één specifieke woning die op dat moment dat u Premium lid werd toch niet beschikbaar was? Dan komt u in aanmerking voor onze beschikbaarheidsgarantie.